Mandagsmøde (Creative Circle Award)

Idag har vi i den kreative afdeling holdt møde hvor vi har set lidt tilbage på tidligere projekter Nørgård Mikkelsen har lavet i løbet af 2017.

Derudover har der været holdt Creative Circle Award i weekenden hvor man har 24 timer til at udarbejde en kreativ løsning for en given emne. Årets emne var “Telefon Strålning”, som er en kampagne der skal løses, hvor man skal gøre forbrugeren opmærksom på, at man faktisk kan dø af at holde telefonen oppe til øret da det giver en mikrobølgeovns -effekt. Martin som er ad’er på bureauet, fortalte så, at der var to unge studerende der havde sået karse i to kasser, og i den ene kasse havde de lagt en telefon ved siden af, det resulterede så i at karsen den aldrig groede ud. Man kan faktisk “in worst case scenario” dø af hjernekræft ved at holde telefonen til øret.

“Men kampagnen kom lidt som et chok for en gut som mig der sidder foran computeren 24 timer i døgnet og har telefonen klistret til mit øre.”

Vi så, så to løsninger som var udført rigtig smart af Martin og Fie, og så havde Sabina som er tidligere elev på SVK, også lavede hendes version, jeg har desværre tavshedspligt på projekterne, men det var utrolig lærerigt at følge med og se hvad de havde at vise/fortælle.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.