Min første arbejdsdag

Der er intet bedre end en iskold morgen med skyfri himmel i November. Frosten klæber sig rundt om bilerne, og vejene er spejlblanke.

Klokken passerede 0700 og jeg drog ned mod mit praktiksted, selvom jeg havde taget etapen ned til praktikstedet igår, kom jeg alligevel i meget god tid idag.

Da jeg kom indenfor blev jeg budt hjertelig velkommen, og de fik taget sig rigtig godt imod mig. Jeg blev vidst hen til mit bord, jeg sidder ved et stort træbord sammen med 2 andre praktikanter, som er i en anden boldgade end jeg. Overfor sidder Sabina som afsluttede sin bachelor nede på Skolen For Visuel Kommunikation sidste år, og min kontaktperson på bureauet hedder Jacob, han sidder også i nærheden af mig.

Efter jeg var landet skulle alle grafikere inklusiv mig til Mandags-møde i GrandView Mødelokalet, som ligger på toppen af bygningen. Her hørte vi lidt om at de havde været ude hos en kunde og præsentere et nyt look og at kunderne var vilde med det. Derefter fik jeg besked på at rejse mig og fortælle de andre hvilken ny kriger jeg var, og hvad jeg er udrustet med. De blev utrolig begejstret for at høre jeg kunne meget indenfor VR. Da det også er noget de skal til at eksperimentere med i fremtiden. Så nu har jeg fået en sideopgave, som jeg kan arbejde på når jeg ikke lige sidder med nogle projekter.

Klokken 1200 bliver der holdt dart turnering, og der er en vandrepokal der flyver rundt på bureauet hver dag. Ellers så er der 7Minutes Workout, hvor der bliver brændt masser af krudt af.

Så havde vi spisepause, og deres køkken må jeg bare rose op til skyerne, de severe super lækkert og meget forskelligt mad, og man kan tage ligeså meget man har lyst til. Så er der kage hver torsdag 💖.

Fredag er som man kender det fra min skole i Haderslev, en deadline dag, hvor kunden kommer og man skal præsentere.

Idag fik jeg udleveret en opgave som jeg skulle sidde og lege med i After Effects, og få en masse kontekst til at spille til en facebook/instagram annonce. Det var nu en lidt større mundfuld, men de andre sagde jeg bare kunne tage hjem kl 1700, men jeg havde simpelthen lysten til at imponere for at sæt prikken over i’et og så have det færdigt til imorgen tidlig.

Til sidst blev jeg færdig og jeg drog videre på Jensens Bøfhus og hyggede mig gevaldigt der, med et smil på læben over, at jeg havde fået så fantastisk en start på mit praktiksted.

Nu vil jeg smutte i seng og så vil jeg gøre mig kampklar til en ny fight imorgen!

KH. Miguel

3 kommentarer til “Min første arbejdsdag”

 1. Hej Miguel! Cool jeg er blevet din vejleder 🙂
  Godt at høre, du er så begejstret for at være igang!

  Jeg har alletiders vejlederspørgsmål til dig – det kommer hér:
  Kunne du ikke ved lejlighed lave en kortfattet beskrivelse af dit praktiksted – lidt på en måde, en programmør ville gøre det, før man går igang med at programmere.
  Altså: Beskriv så kort og præcis som muligt dit praktiksted som om det var en domaine-beskrivelse/analyse: Hvilke “klasser” er der (ansatte) hvilke funktioner, hvilke data skal systemet håndtere for at kunne løse en opgave. Hvilke data ryger ind og returneres af de forskellige klasser eller funktioner. Hvilke valideringer har de forskellige funktioner brug for o.s.v.
  Som sagt kortfattet og gerne fordelt udover flere blogposts – en klasse pr. post og ditto funktion. Parallelt med det kan du jo beskrive dine opgavers vej gennem bureauet og hvordan data eller mangel på samme eller mangler i funktion eller systemiske “fejl” påvirker din “unit test”…
  Giver det mening?

  D.b.h. Olsen

  PS.: Er du ikke sød og gør mig til medautor på din blog. Det er et krav fra Tina/skolen, så vi overholder “uddannelsesjuraen” og jeg ikke hele tiden skal indtaste mail m.m.

 2. Nå Miguel, hvordan går det? Jeg hører ikke så meget fra dig og er begyndt at blive lidt bekymret. Bloggen er som du ved en skoleopgave, som der skal falde nogle afleveringer på 🙂

  Just saying…

  dBh Olsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.