Julefrokost Plakater

Da Nørgård Mikkelsen er godt kendt i Odense for deres gennemførte firmafester, er opgaven nu havnet hos mig. Jeg har fået tjansen, at designe årets julefrokost plakat.

Vi har haft holdt møder løbende de sidste to uger, ang. julefrokosten. Her startede vi med at kigge på hvilket tema vi skulle have. Her kom vi på at det skulle være Titanic og vi skulle have isbjerget som Bar, og store lysekroner osv. Efter vi havde haft den oppe og vende på administrationsgangen blev den desværre skudt ned. Det gjorde så at vi idag kom frem til et helt nyt og fedt emne, som denne gang lød interessant nok til at vi må kører videre med den.

Temaet til årets julefrokost er: Christmas in the Roaring Twenties.

Her har jeg så som sagt, fået æren af at lave plakaten til, men magler dog lige at få teksterne på plads, men dem skriver en forfatter færdig til mig på bureauet imorgen. Jeg vedhæfter også lige den gamle poster jeg lavede til titanic idéen.

4 kommentarer til “Julefrokost Plakater”

 1. Hvad så Miguel, har du fået tænkt over hvilke classer og funktioner der er på dit bureau eller giver mit spørgsmål ikke nogen mening ? 🙂

  1. Hej Olsen, det kan du lige tro jeg har. Men jeg lover dig der kommer en roman i løbet af julen. 🙂
   Jeg har bare været presset ud til det sidste her på bureauet i Odense. Og der har været drama på bureauet.
   Men jeg teaser det kun lige hurtig for dig for vi har simpelthen kaos lige pt, med alle de opgaver der kommer ind,
   og de folk der forsvinder. Men hold dig opdateret i løbet af julen, for der kommer masser af opdateringer henover julen hehe 🙂

   Rigtig glædelig jul
   dbh. Miguel

 2. Uh! Så taler rygterne om bureaulivet sandt… So Hugo tit sagde: “Da jeg fortalte min mor, at jeg var designer på et reklamebureau, begyndte hun at græde. Hun troede jeg var pianist på et bordel…”

  Jeg glæder mig meget til din roman. Hér vil jeg så gerne komme med en opfordring. Kunne du dele den ind i afsnit/kapitler eller temaer og spred den ud på separate blogopslag. På den måde får du en bedre synopsis på dine tanker. Du kunne evt. starte med at fastlægge den konklusion eller indsigt, hvert indlæg skal munde ud i og så skrive ud fra/mod den. Det er altid fedt at mærke at en tekst/forfatter ved, hvor han vil hen, og samtidig formår at holde suspensen i kog 🙂

  Jeg ser virkelig frem til et par gode historier fra din side Miguel 🙂 Kan du have en god jul!

  dBh Olsen

  1. Tusind tak Olsen 🙂
   Det glæder mig at høre der stadig er liv i dig også, har faktisk fået helt vild ros på bureauet idag, jeg har fået vist nogle kunder deres produkter i VR :D. Så har jeg haft travlt med at lave animationer til Rynkeby(Aben).
   Jeg har også været i fuld gang med tons af hvis af kampagner for bla. JKE Design, Værsgo (det nye Inspiration), Fri Bikeshop, Merrild Kaffe m.m.

   By the way, jeg smider lidt af det jeg må vise op nu her.

   Rigtig god jul til dig også Jesper =)
   Dbh. Miguel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.